DR!PSTOP

Membrana de control a condensului pentru acoperișuri metalice

La ce este bun Dr!pstop?

DR!PSTOP ® este un mod diferit de a rezolva problema acumulării condensului pe acoperișurile metalice neizolate într-un mod mai simplu și mai economic. Este o membrană autoadezivă care se aplică pe tablă în procesul de profilare.

Condensul

distruge mărfurile și materialele depozitate

Condensul

perturba activitățile în interiorul clădirii

Condensul

distruge acoperișul (îngheț, grăbește rugina)

Condensul

poate înrăutăți funcțiile izolației

Despre materialul Dr!pstop

DR!PSTOP este o membrană specială care rezolvă problema condensului în incintele cu acoperiș neizolat termic. Când începe procesul de condensare, picăturile de apă încep să se formeze pe suprafața din interior a acoperișului.

DR!PSTOP absoarbe cca. 1.000 g/m2 de apă care este stocată în microspațiile din membrană. Când se încălzește, apa începe să se evapore și membrana DR!PSTOP redevine uscată.

Despre materialul Dr!pstop

Condensul pe panourile de acoperiș metalic Când temperatura exterioară scade sub temperatura din interiorul incintei, panourile acoperișului metalic neizolat devin mai reci decât aerul din interior.
Când aerul cald din interior intră în contact cu panourile reci de acoperiș, acesta se răcește brusc, ceea ce crește umiditatea relativă a aerului. Când aceasta atinge punctul de rouă, se produce condensul.
Din acest moment, se pune întrebarea dacă s-a aplicat DR!PSTOP pe acoperiș sau nu. Dacă da, atunci condensul va fi absorbit în interiorul membranei, iar dacă nu, picăturile de apă vor începe să picure din acoperiș (vedeți partea din dreapta a figurii de mai jos).

DR!PSTOP

Membrana de control a condensului pentru acoperișuri metalice